Spørgsmål og svar
Hvornår kan jeg sætte mine ting op?

Du kan sætte dine ting op fra en time før lukketid dagen før din lejeperiode starter. Du kan selvfølgelig også sætte op på din første dag i lejeperioden. Sætter du ikke op på den første dag, så informér personalet om det.

Hvor lang tid kan jeg leje en stand?

Du kan leje fra 1 uge til 1 år.

Skal jeg starte på en bestemt ugedag?

Nej. Vi har flydende start, så du kan starte på den dag der passer dig bedst.

Hvor får jeg prismærkerne?

Du får prismærkerne i butikken, når du lejer standen.

Hvordan får jeg mine penge?

Du kan selvfølgelig få dine penge udbetalt, når du ønsker det. Kom ned i butikken i vores åbningstid, så overfører personalet dine penge til dit kreditkort minus kommission på 15 procent. Du kan altså vælge at få pengene ad flere omgange eller til sidst når vi afslutter lejen. Vi udbetaler ikke penge kontant, da det vil kræve en høj kontantbeholdning i butikken, hvilket vil kunne udgøre en sikkerhedsrisiko.

Hvad gør jeg, hvis jeg gerne vil fylde op på min stand?

Du er altid meget velkommen i butikken, hvor du kan fylde op i hele vores åbningstid.

Hvordan finder jeg ud af, hvad mine ting skal koste?

Overvej hvad du selv ville give for dine ting, hvis du skulle købe dem. Se dig omkring i butikken, så får du et godt indtryk af prisniveauet. Det er altid en fordel at sætte en skarp pris.

Skal mine ting være brugte?

Nej. Det er dig der bestemmer, om du vil sælge nyt eller brugt. Kunsthåndværk er for eksempel meget velkomment.

Kan jeg sælge som virksomhed?

Ja. Du skal bare fortælle os, at du har tænkt dig at drive standen som erhverv. Du skal selv indberette de nødvendige informationer til myndighederne, herunder afregning af moms til Skat.

Hvordan følger jeg med i, hvordan mit salg går?

Hvis du ønsker det, så sender vores system en salgsrapport på SMS til dig hver aften i tidsrummet mellem 19.00 og 21.00. Her kan du se specifikt hvilke ting du har solgt og til hvilken pris.

Må jeg tage billeder af min stand og dele på sociale medier?

Ja, selvfølgelig. Lav gerne et opslag på Facebook og Instagram, hvor du gør reklame for dine varer. Loppeteket by Greens personale vil også selv lave løbende opslag på Facebook, hvor vi promoverer udvalgte stande og varer.

Rydder I op på standene?

Nej. Det er dit eget ansvar at holde orden på din stand. Personalet vil dog løbende føre varer tilbage til de stande de hører til.

Kan jeg holde udsalg på min stand?

Ja. Snak med personalet, da rabatter skal registreres i vores system. Personalet udleverer gratis rabat-skilte på 25, 50 og 75 procent udsalg, som kan sættes op på standen.

Kan jeg slippe for at tømme standen?

Ja. Informer personalet i butikken om, at du gerne vil have os til at pakke ned. Det koster 100 kroner, og vi opbevarer dine ting i 14 dage.

Hvordan sikrer jeg mig mod tyveri?

Der er moderne varesikring i butikken. Ved standleje medfølger alarmer til både ting og tøj, som vi anbefaler at du bruger. Desuden har vi omfattende videoovervågning og personalet holder selvfølgelig et vågent øje i butikken.

Dækker i ved tyveri, ødelagte varer, brand, vandskade mm.?

Nej. I de fleste tilfælde dækker din egen indboforsikring.

Er der noget, som jeg ikke må sælge?

Ja. Du må ikke sælge fødevarer, dagligvarer, alkohol, tobak, våben, fyrværkeri, køkkenknive, ulovlige kopivarer, porno, farlige væsker og genstande der er ulovlige ifølge dansk lovgivning. Desuden forbeholder Loppeteket by Green sig ret til at fjerne uhygiejniske og ildelugtende genstande, som kan skade butikkens standard.

Hvad gør jeg, hvis jeg har en vare med høj værdi?

Varer der har en værdi på 200 kroner eller mere kan placeres i aflåst glasmontre. Tal også gerne med personalet om individuelle løsninger.

Hvad sker der, hvis en vare mister sit prisskilt?

Varer der ikke har noget prisskilt kan ikke sælges, da vi ikke ved hvem der er retmæssig ejer. De opbevares på en særlig hylde for hjemløse varer.

Hvornår skal min stand tømmes?

Din stand skal være tom senest en time før lukning på den sidste dag i din lejeperiode. Det er vigtigt at overholde, da en ny standlejer skal kunne sætte op på standen. Tømmes standen ikke, så rydder personalet standen mod et gebyr på 100 kroner. Tingene opbevares i 14 dage, hvorefter de tilfalder Loppeteket by Green.

Hvordan gør jeg, når jeg skal lukke min stand?

Vis dit stand-pas til personalet i forbindelse med nedpakning. Af sikkerhedsmæssige grunde må du ikke pille prismærkerne af varerne mens de er i butikken.

Loppeteket by Green bruger cookies for at afvikle programmerne på siden.
Læs om vores brug af cookies her. Ok