Konceptet

Loppeteket by Green er et loppesupermarked, der ligger i Snellemark 26 i Rønne.

Hos os kan du leje en stand og sætte dine ting til salg - uden alt besværet med at oprette annoncer, tage billeder og have kontakt til købere undervejs.

Når du lejer en stand på Loppeteket by Green, så medfølger der prismærker med din unikke stregkode. På de enkelte prismærker skriver du et varenavn og en pris, og så sætter du prismærket fast på varen. Herefter tager Loppeteket by Green over og står for salget.

Undervejs i lejeperioden kan du selvfølgelig følge med i dit salg. Hvis du ønsker det, så modtager du hver aften en SMS med en oversigt over dit salg det sidste døgn. Undervejs i lejeperioden er du selvfølgelig meget velkommen til at fylde op med nye varer på din stand.

Pengene fra dit salg kan du få udbetalt, når du selv ønsker det. Enten undervejs i din lejeperiode eller når din standleje ophører, og du alligevel skal hente dine ting. Kom blot ned på Loppeteket by Green, og så udbetaler vi via en bankoverførsel. Vi tager 15 procent i kommission af din samlede omsætning på standen.

I vores separate afdeling Walk Down Closet kan du få præsenteret dit tøj på bedste vis. Her har du både mulighed for at leje tøjstande eller tøjstativer. Her er der god mulighed for at udstille tøj, tasker, sko o.l.

Vores reoler er 100 centimeter brede, 40 centimeter dybe og 180 centimeter høje. De er bygget op, så de kan indrettes alt efter, hvad du ønsker at sælge.

Der er to sektioner i hver reol, hvor der kan sættes hylder på efter behov. Ønsker du at sælge tøj, så er der en bøjlestang for oven.

Du kan også vælge af have tøj i den ene side og hylder i den anden side, hvis du både har tøj og ting.

Loppeteket by Green bruger cookies for at afvikle programmerne på siden.
Læs om vores brug af cookies her. Ok